Frisörer i Malmö - Topp 20

Letar du efter den perfekta frisören i Malmö? Här upptäcker du de bästa salonger i Malmö som erbjuder tjänster som klippning, färgning, toning och styling. En fantastisk överblick över de populäraste frisörerna som har salong i Malmöområdet. Lockar, slingor eller klippa topparna? Hitta den rätta frisören för dig här.
Stad

CreaDecor

Stora Nygatan 22
4.9 (35)
I närheten av Hansa i centrala Malmö hittar du salongen CreaDecor som erbjuder en lugn och harmonisk miljö där du kan hämta ny energi. Det är inte bara håret som är i fokus, utan även kunden som individ. CreaDecor är latin och betyder "Skapa skönhet". Salongen har stort utbud av tjänster såsom klippning, färgning, tvätt och fön, håruppsättningar, färgning och plockning av ögonbryn och ögonfransar samt Olaplex-behandlingar.

Honey I'm Home Hair

Rundelsgatan 16
5.0 (52)
Ett besök på salongen Honey I'm Home är balsam för själen, samtidigt som du blir inspirerad och bortskämd. Samtal och hantverk förenas och lämnar en god känsla långt efter att du blir vacker i frisörstolen här. Här hittar du ditt andra hem.

Scalp Studio Malmö

Stora Nygatan 27
5.0 (30)
Salongen med passion för styling och mode. Kunder är den viktigaste delen på salongen Scalp Studio. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär. Personalen hjälper dig gärna att få den stil du önskar och ge tips som håller ditt hår friskt och vackert länge.

Salong Sköna Hörnan

V.Rönneholmsvägen 73a
4.9 (55)
Salong Sköna Hörnan är beläget på en grön hörna mitt i Slottstaden i Malmö. Ta ett avbrott från vardagen och njut av en härlig huvudmassage. Koppla av med en tidning, kaffe eller te medan de erfarna hårstylisterna tar hand om dig och förverkligar dina önskemål. Målet är att du blir 100% nöjd när du lämnar salongen efter din klippning.

Shampoo Klippotek

Tegelgårdsgatan 10
4.8 (64)
En modern och harmonisk frisörsalong bara ett stenkast från Lilla Torg mitt i centrala Malmö. Sätt dig i stolen och andas ut, känn dig harmonisk och omhändertagen av professionella frisörer. Här hittar du allt från hårvård så som klippning, färgning, slingor, balayage, hårförlängning och hårförtjockning. Här kan du även hitta behandlingar för hudvård och fransar.

Hårstudion Mikz

Topplocksgatan 11A & Husiekyrkoväg 98
4.8 (105)
Hårstudion Mikz startades 1996 och består av fyra kreativa frisörer som älskar sitt jobb och trivs i varandras sällskap. Här hittar du både värme och humor samtidigt som du får en ny frisyr och blir ompysslad, omhändertagen och bortskämd. Och du parkerar gratis precis utanför salongen.

Koaffyr

Västra Rönneholmsvägen 42b
5.0 (28)
Salongen Koaffyr plockar fram den bästa versionen av dig genom ett gediget hantverk. Resultatet ska spegla din livsstil och personlighet utan kompromiss med stil och uttryck. Stylisterna ser till ser till att ditt hår blir perfekt med hjälp av den senaste tekniken och trenderna inom hårstyling.

Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet

Engelbrektsgatan 12
4.8 (76)
En modern salong precis vid Lilla torg som erbjuder ett unik koncept med en service utöver det vanliga. Här hittar du en komplett skönhetssalong med behandlingar som klippning, färgning, makeup, nagelförlänging, fransförlängning, kosmetisk tatuering, laserbehandlingar, LPG, fillers och Botox.

Icon Malmö

Brogatan 13
5.0 (49)
Salong Icon befinner sig på Brogatan i Malmö och erbjuder en ny och unik salongsmiljö . Ett kreativt team som har hög nivå inom service och kunskap. Här står kunden i fokus sim gör att du kan känna dig trygg att dina önskemål blir uppfylda.

BELD Hair

Stora Nygatan 40
4.9 (38)
Salongen består av ett glatt och kreativt gäng som hjälper dig med just ditt hår. Avantgarde, tidlöst eller klassiskt? Möjligheterna är oändliga och gänget står redo att uppfylla dina hårdrömmar.

Salong Valencia

Bergsgatan 44
4.8 (129)
Ett stort team av frisörer med lång erfarenhet som håller sig uppdaterade kring de senaste teknikerna och trenderna. Allt inom hårvård. Salongen erbjuder klippning, färgning, slingor, håruppsättningar, keratinbehandlingar, öronhåltagning samt 3D ögonbrynstatuering. Du som kund blir nöjd efter ditt besök hos Salong Valencia.

Basic Hair

Linnégatan 33, Limhamn
5.0 (52)
Salongen är belägen på Limhamn och erbjuder många profesionella tjänster som hårklippning, färgning och slingor. Frisörerna använder skonsamma produkter från Kevin Murphy och American Crew så att din behandling naturlig och bra för både hälsan och miljön. Salongen ger ett varmt intryck i en trivsam atmosfär. Här slappnar du av med en varm dryck och lämnar vardagen bakom dig.

Salong Créateur - Din frisör i Malmö

Nils Forsbergs Plats 3
4.9 (30)
En modern, ljus och luftig frisörsalong mitt i Slottsstaden i Malmö. Med kunskapen och erfarenheterna guidar dig frisörerna på Salong Créateur till det perfekta resultatet. Alla stylister håller sig uppdaterade inom det senaste i hårmodet genom utbildningar och mässor. Här står du och dina hårdrömmar i centrum.

Salong Din Stund

Föreningsgatan 63
4.8 (83)
På en trevlig hörna i en lugn del av Föreningsgatan hittar du Salong Din Stund. Till hårbehandlingar använder frisörerna Maria Nilla hårprodukter som är ekologiska och skonsamma mot ditt hår. Fransförlänging görs med hjälp av certifierad Xtreme Lashes-stylist som är en garanti för ett fantastiskt resultat. Perfekt för dig som vill njuta av känslan med nya vackra och långa fransar.

Boudoir Hairdesign

Davidshallsgatan 11
4.8 (54)
I hjärtat av Malmö, ett stenkast ifrån Kungsparken ligger salongen Boudoir Hairdesign som erbjuder klippning, färgning och allt däremellan. Den ljusa designen och stilrena inredningen bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga. Ditt hår får ett andra liv med hjälp av duktiga hårstylister som sätter kunden i centrum.

Rinse Frisörkedja Emporia

Emporia Shopping Galleria, Plan 3
4.6 (40)
På den lyxiga gallerian Emporia hittar du salongen Rinse Emporia som ingår i en av Sveriges största frisörkedjor. Här hittar du professionella frisörer som erbjuder klippning, slingor till förmånliga priser. En salong där du blir ompysslad och blir snygg i håret inför helgens festligheter, högtider eller helt enkelt en vanlig tisdag.

Intercoiffure Eriksson & Robach

Hjulhamnsgatan 6 & Mäster Danielsgatan 2
5.0 (40)
Salongen ligger centralt i Malmö City precis bakom Lilla torg i nya fräscha lokaler. Andra salongen är beläget på St. Knuts torg. Teamet består av erfarna frisörer med olika specialiteter som hårdesign. Stylisterna tipsar gärna om de senaste trenderna till de klassiska frisyrer och färger. Njut av en god kopp kaffe och relaxa medan du får din behandling.

Så sköter du ditt hår efter hårtyp

Här är en kort guide för hur du kan hålla ditt hår fantastiskt vackert även mellan frisörbesöken.

NORMALT HÅR
Ditt hår är glansigt och återfuktat. Din hårbotten är balanserad och känns bra. Använd inpackning en gång i veckan och undvik många olika hårprodukter. Tvätta håret max två gånger i veckan. Låt hellre ditt hår självtorka än att föna det, det är mycket mer skonsamt mot ditt hår. Klipp topparna när de börjar bli kluvna. Det vanligaste är ca 10 veckor mellan klippningarna.

BEHANDLAT, TORRT ELLER SKADAT HÅR
Ditt hår är mer ömtåligt än vanligt och du har ofta kluvna toppar. Håret känns inte återfuktat och är inte lika elastiskt. Om du använder mycket hårprodukter, tvättar håret för ofta och gör många behandlingar kan ditt hår bli torrt. Återfukta håret rikligt! Det bästa sättet är att använda hårinpackningar minst en gång i veckan. Det finns hårinpackningar för olika hårtyper, så det är viktigt att välja rätt.

En inpackning för färgat hår gör att du behåller din färg extra länge. Torrt hår behöver istället en inpackning som ger det extra fukt och näring. Om ditt hår är skadat är det bäst med en hårinpackning som innehåller proteiner. Tvätta ditt hår med schampo och torka det med handduken ordentligt. Kläm bort det extra vattnet med hjälp av handduken. Applicera sedan inpackning i hårlängderna, utan att lägga det i din hårbotten. Var noga med dina hårtoppar, de är extra torra och behöver extra mycket kärlek. Några inpackningar som vi kan rekommendera är från Maria Nila och Kevin Murphy som får höga betyg i många tester.

FÄRGAT HÅR
Det är viktigt att vårda ditt hår så du behåller din vackra färg så länge som möjligt. Använd schampo och balsam som är anpassade för färgat hår. De är specialanpassade för att bevara färgen, samtidigt som de rengör ditt hår på djupet. Ett bra tips är att titta efter hårprodukter som innehåller färgpigment.  Detta ger en extra styrka till håret och fördjupar din färg.

TUNT OCH FINT HÅR
Tunna hårstrån, som är typiskt skandinaviskt, kan göra att ditt hår lätt ser platt ut och inte håller sig på sin plats. Din räddning är produkter som ger ditt hår mycket volym. Om du har ett långt hår är det viktigt med balsam. Om du istället har ett kort hår så kan balsam göra att ditt hår inte håller sin volym och faller ner. Lösningen för dig kan vara en balsamspray. Båda typerna får en stor glädje av ett volymschampo som ger det extra lyftet som just din hårtyp behöver. Använd även andra volymgivande produkter för att få en helhet på din behandling.

FETT HÅR
Om ditt hår blir lätt platt och livlöst kan det vara för fett. Tvättar du håret för ofta? Det kan göra att hårbotten försöker kompensera genom att göra håret mer fett. Det kan också bero på att du använder produkter som innehåller silikon. Silikon ger håret lyster och får det kännas mjukt, men egentligen blir håret skadat och uttorkat.

Det bästa tipset kan verka enkelt. Tvätta håret mer sällan. Det kan kännas ovant i början men ditt hår kommer att tacka dig i slutändan. Det räcker att tvätta håret två gånger i veckan för att det ska bli rent. Om du vill fräscha upp håret mellan tvätten så använd istället torrschampo. Det får ditt hår att kännas och se mindre fett ut. Alternativt kan du tvätta håret utan att använda några produkter. Det är viktigt att när du väl schamponerar håret så väljer du ett schampo som är anpassat för fett hår och är utan silikon. Dyrare produkter brukar inte använda silikon, så titta noga i innehållsförteckningen när du väljer ditt schampo. Ingredienser som du ska hålla utkik efter är siloxan, de som börjar med silan- eller de som slutar på  -cone.

Är du redo att uppleva de bästa frisörerna i Malmö?

Många frisörer i Malmö erbjuder onlinebokning. Oavsett om du bokar klippning, slingor och färgning är det en fördel att hitta sin frisör online. Det viktiga uppdraget borde alltid gå till den frisören man passar bäst ihop med. Det är viktigt att känna förtroende för sin frisör. Då kan klippningen förvandlas till en trevlig pratstund som går snabbare än man tror. Frisören ska kunna känna efter vilka ens behov och önskemål är, men även ge förslag på saker som ger det lilla extra för utseendet.

Frisörer i Malmö har ofta fullbokat om du vill boka samma dag, så försök att ha god framförhållning. Ju tidigare du bokar, desto större är chansen att din nya favoritfrisör har tid. Det tar oftast lite längre tid första gången eftersom de ska lära känna dig, din stil och ditt hår. Om du bokar online har du större chans att knipa de åtråvärda tiderna hos de bästa salongerna. Fantastiskt smidigt och du kan göra det enkelt i mobilen var du än är.

  • ✓ De bästa frisörerna samlade på ett ställe
  • ✓ Fantastisk överblick med stora bilder
  • ✓ Recensioner som hjälper dig att hitta rätt


De mest populära frisörer i Malmö hittar du enkelt här.