Frisörer i Stockholm - Topp 20

Vill du hitta den bästa frisören i Stockholm? Vi har listan på utvalda salonger med bäst omdömmen som erbjuder klippning, färgning, toning och styling och många andra behandlingar. Dessa frisörsalonger använder professionella produkter som ger det bästa resultatet. Upptäck din stil på en fantastisk salong på Södermalm, Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen.
Stad

Hårgänget

Götgatan 31, Stockholm
4.7 (73)
En trevlig och modern salong med ett 30-tal frisörer på ett bra läge på Götgatsbacken. Här erbjuds fungerande frisyrer till människor som vill ha en personlig stil. En kombination av erfarenhet och trendkänslighet ger dig klippningar och färgningar av hög klass. Salongen startades 1979 och gänget är en stabil trendsättare som sticker ut i Stockholms stora utbud av frisörer.

Noir

Regeringsgatan 80
4.6 (116)
Noir Stockholm är salongen som ger dig konsultation anpassad efter din personliga stil samtidigt som du kan slappna av. Du och dina önskemål kombineras med stylistens kreativitet för att skapa din individuella look som gör dig unik. Ett team som alltid strävar mot perfektion. Exklusiv känsla och välkommande atmosfär.

TONI&GUY Stockholm

Hornsgatan 5, Stockholm
4.9 (49)
Beläget på Kopparhuset på Hornsgatan i Söder, Toni & Guy Stockholm täcker över 400 kvm med totalt 50 frisörstolar och ett stort utval av produkter. På Toni & Guy vet vi att du som vår kund är den viktigaste delen av vår verksamhet och vi strävar alltid för att du ska känna så. Vi tror också att kontinuerlig utbildning av våra frisörer är nyckeln till att upprätthålla ett motiverat team som trivs på sitt arbete.

Salong Willarp

Grustagsvägen 5, Stockholm
4.8 (49)
Salongen är belägen i Älta och erbjuder ett helhetskoncept som samlar många behandlingar under ett tak. Här får du alla behandlingar inom hår, manikyr, pedikyr, fransar & spraytan. Ett helhetstänk kring kundupplevelsen tillsammans med duktiga hårstylister ger dig en komplett besök som förgyller din dag med allt inom skönhet.

Novo

Riddargatan 17
4.6 (72)
Novo har vunnit Frisör SM 2014 och 2016. En nyrenoverad och fräsch Schwarzkopf professional salong som ligger granne med Riddarbageriet. Här utförs alla typer av hårbehandlingar som klippning, styling, färgning, permanent, uppsättning och hårförlängning. Ett lyhört team som med ett personligt bemötande ger dig en behandling enligt din ansiktsform, hårtyp och stil. Du får även stylingtips så du kan hålla din frisyr vacker även efter besöket.

Surebabyyes

Bergsunds strand 34
4.7 (43)
Surebabyyes i Hornstull är ett gäng kreatörer som gillar mode, musik, foto, konst, fest och massa annat - men framförallt är de nördigt intresserade av hår. Musik är en central del med personliga spellistor som återspeglar stylisterna egen smak. För dig som söker hårda klippningar och frisyrer som sticker ut. Väggarna pryds av konst, den egengjorda fotouställningen.

Sthlm Ladies & Gent's

Hammarby Allé 5b, Stockholm
4.9 (46)
Drömmer du om ett långt och vackert hår? Då är Sthlm Ladies & Gent's här för dig. Utöver klippning och styling erbjuder salongen även färgning av hög kvalitet, och för killarna även skäggtrimning. Utöver detta har salongen även nagelbehandlingar. Skönhetssalongen blev dessutom nominerad till det hedersfyllda priset Årets frisör 2017.

Balayage Stockholm Frisör och Färgspecialist

Valhallavägen 67, Stockholm
5.0 (45)
Det första man upptäcker när man kommer till salong Balayage är den vackra och stilrena inredningen. Här erbjuds allt för att ge dig en ny look, från klippning och styling av ditt hår till makeup från salongens erfarna och skickliga frisörer och stylister. Teamet är utbildade till Wella Master Color Expert vilket garanterar en perfekt färgning varje gång.

Pipersgatan 30

Pipersgatan 30, Stockholm
5.0 (51)
Salongen Pipersgatan 30 är beläget på gatan med samma namn och erbjuder klippning, hårextensions och Olaplex-behandlingar. En fräsch salong med välkomnande atmosfär och spännande inredning. Professionella frisörer som lyssnar på önskemål och tar fram frisyrer både för kort och långt hår tillsammans med kunden.

STUDIO Sickla

Simbagatan 14, Stockholm
5.0 (54)
När du träder in i Studio Sickla möts du av den läckra designen på salongen och dess inredning som är designad av Max Zinnecker vilket även återspeglas i frisörernas skicklighet. Vill du bli fin i håret oberoende av tid på dygnet? Studio Sickla har generösare öppettider än många andra frisörsalonger, som sent på kvällen och på helgerna.

DUON

Kungsholmsgatan 28 & Södermannagatan 53
4.9 (32)
DUON är ett positivt team som har lång erfarenhet inom frisöryrket med nyckel ord som information, inspiration och kreativitet. Erbjuder många behandlingar så som klippning, men här kan du även på goda stylingtips.

Ca'put

Kungstensgatan 20, Stockholm
4.8 (46)
Ett team om sju frisörer som erbjuder allt inom de senaste trenderna. Kreativitet och kunskap skapar de bästa förutsättningarna för dig som kund att bli nöjd.

UNIK NYANS STHLM

Bollmora allé 9
5.0 (64)
Salong NYANS ger ett proffsigt bemötande i en avslappnad atmosfär med vibbar av ett mysigt hemmiljö. Kunden blir omhändertagen från första stunden. En charmig stämning och erfarna frisörer gör detta till en av de bästa salongerna i Tyresö. Ett nyanserat besök som ger mersmak.

Uniiq

Slättgårdsvägen 1
4.9 (42)
Salong Uniiq med bara specialister erbjuder frisör, makeup, naglar, 3d bryn, botox/filler och mycket mer. Unik kompetens för att ta hand om unika dig. Må bra - inifrån och ut.

Bebas hair & beauty

Kommendörsgatan 14
4.8 (60)
Bebas hair & beauty är frisörsalongen på Östermalm för dig som vill ha den senaste och trendigaste looken. Med den unika inredningen i italiensk design kommer det skarpa teamet att ge dig din eftertraktade stil. Utöver en behandling i särklass erbjuds även professionella photo shoots med några av Stockholms bästa fotografer och makeup-artister.

Klippoteket stockholm

Sibyllegatan 32
4.9 (26)
Som en av Sveriges största frisörsalonger är Klippoteket i Stockholm salongen du går till när du vill ha ett professionellt och personligt bemötande. Allt från barnklippning och styling till färgning och slingor. Med en central placering vid Östermalmstorg tar du dig enkelt till din nästa behandling. Utöver frisörbehandlingar finns även ett stort urval av hudvårdsbehandlingar, som ansiktsbehandling och fransböjning.

Unik Sthlm

Linnégatan 6
4.8 (47)
Sedan 2005 har du kunnat besöka salongen Unik Sthlm som med sina 12 erfarna frisörer och stylister gör allt för att du ska få en skön och avkopplande stund i frisörstolen. Med fokus på att koppla av och att ge ditt hår den behandling den förtjänar erbjuder Salong Unik Sthml både tidsbokning och drop-in, vare sig du vill ha en klippning eller en färgning. Salongen ligger på central plats på Östermalm i Stockholm.

Ekman Hair

Nybrogatan 51
4.8 (26)
När Ekman Hair beskriver sin salong som En salong utöver det vanliga så blir man direkt imponerad över den ljusa och otroligt luftiga lokalen i modern stil. Samma känsla för kvalitet och stil följer med vidare till frisörerna som med lång erfarenhet strävar efter att ligga i framkant vad det gäller frisyrer och trender. Med produkter som Olaplex och Sasoon får du garanterat en perfekt upplevelse och ett professionellt resultat.

RABI RABI the experience

Ågestabrov 32
4.9 (50)
Mitt på Östermalm ligger salongen som är något alldeles extra, Rabi Rabi - The experience, salongen som tar hand om dig på det mest exklusiva sättet. Kvalitet är honnsördet och de skickliga frisörerna använder endast de bästa produkterna på marknaden, samtidigt som bemötandet är det som gör din behandling till en unik upplevelse.

Cayenne The Art of Hair & Color

Ågestabrov 32
4.8 (67)
Hos salongen Cayenne finns en röd tråd där frisörerna jobbar i ett team med fokus på kvalitet, service och mode. Något som utmärker salongen är deras dedikering till miljön för att hantera produkter på ett säkert och miljövänligt sätt, vilket gynnar både dig som kund och vår jord. De duktiga frisörerna går på alla visningar och kurser de kan komma åt, för att säkerställa att du får den senaste frisyren.

Fringe Sthlm

Upplandsgatan 71
4.9 (22)
Fokuset hos salongen Fringe Sthlm är att ta in dina önskemål, och ge de bästa råden för dig som kund, för att ditt hår ska må så bra som möjligt, och se strålande ut. Känslan i salongen är en hemtrevlig miljö med en personlig touch. Hairtalk och Great Lengths är två av de tekniker salongen använder för hårförlängningar. För att följa trender och kunna erbjuda dig det senaste inom frisyrer är vi noga med att övervaka omvärlden.

Björn Axén på Norrlandsgatan

Norrlandsgatan 7
5.0 (21)
På Björn Axén har tre frisörsalonger i Stockholm och även i denna är det du som kund som står i fokus. Salongen har via ett särskilt urval gjort sitt yttersta för att hitta de bästa och mest kreativa frisörerna i Sverige. Här finns cirka 35 frisörer som varierar i erfarenhet och du hittar all från traineer till senior top stylister.

Salong Make My Day

Poseidons torg 2a
4.9 (55)
I Haninge, söder om Stockholm hittar du en trevlig och stilren miljö. Här erbjuds hårbehandlingar som klipp, sling, färgning och mycket annat hos någon av de duktiga frisörerna Mia, Anna och Maria. Varför inte ta en liten paus och sitta i solen utanför salongen när du väntar på din tur?

Shortcut

Kvarngatan 3
5.0 (22)
I ett litet skyltfönster med varmt ljus på Södermalm i Stockholm, hittar du Shortcut, salongen som utmärker sig med sin HBTQ-profilering. Här kan du boka tid för härliga hårbehandlingar som färgning eller slingning hos någon av de duktiga tjejerna Louise eller Ida.

Salongen Landsvägen 41

Landsvägen 41
4.9 (30)
I salongen med det enkla namnet Salongen på Landsvägen i Sundbyberg kan du träffa både frisörer och experter på fransar. Behöver du förlänga eller bara fylla på? Då ska du komma hit. Filosofin är att du som kund ska sättas i centrum, tillsammans med miljön, då alla produkter som används är av mycket hög kvalitet och bra för miljön. Du får ett fantastiskt hår och miljön får det lite bättre.

Tips för ett fantastiskt frisörbesök

När får man det bästa resultatet hos sin frisör? När ni tillsammans kommer fram till vad som är bäst för just dig. En frisör som förstår din stil och ger dig tips på hur ditt hår kan bli ännu vackrare.

INSPIRATIONSBILDER
Bilder är ett perfekt sätt att visa frisören vilken frisyr eller hårfärg man önskar sig. Samla de bilderna du gillar bäst i din mobil eller varför inte ta en bild på din vän eller kollega? Det är dock viktigt att inse att bilden är bara inspiration. Ditt hår är unikt och har sina egna fördelar och nackdelar som gör att man kan få ett fantastiskt, även om lite annorlunda resultat. Det är fantastiskt roligt att diskutera olika alternativ och att gemensamt komma fram till något som gör dig nöjd.

VAR NYFIKEN
När du är på din behandling kan du fråga din frisör om de olika stegen. Ju mer utryck du lär dig desto bättre kan du sen beskriva exakt vad du menar. Det kan vara allt från sättet man lägger in slingor till hur kall bottenfärgen ska vara. Då är du förbered inför nästa behandling och kan komma med specifika önskemål. Perfekt sätt att skapa en långvarig relation där ni förstår och lär er av varandra.

DINA PRODUKTER ÄR NYCKELN
Om du berättar vilka produkter du använder så kan frisören lättare förstå hur ditt hår mår. Varje ledtråd kan hjälpa frisören till ett bättre resultat.

TVÄTTA ELLER INTE TVÄTTA
Om du bara använder schampo och balsam kan du låta håret vara otvättat. Om du använder mycket produkter i ditt hår som t.ex. torrschampo så är det bäst att tvätta ditt hår innan besöket.

LITA PÅ EXPERTEN
Fråga mycket och var nyfiken på vad frisören gör, men samtidigt visa att du litar på deras kunskap. Öppen diskussion och ömsesidig respekt kommer göra ditt besök till ett nöje och bygga en lång relation framöver.

Är du redo att uppleva de bästa frisörerna i Stockholm?

Vill du hitta den bästa frisören i Stockholm? Vi har sammanställt en lista på de frisörer i Stockholm som har bäst betyg online. Här hittar du frisörsalonger som erbjuder klippning, färgning, toning och styling och många andra behandlingar. Här får du hjälp att hitta en frisör som du kan skapa en långvarig relation med. En som förstår din stil och ger dig tips på hur ditt hår kan bli ännu vackrare. Och allt med professionella produkter som ger det bästa resultatet.